Ilmoittautuminen kevään kolmannelle jaksolle on käynnissä!

Kevään kolmannen jakson kurssit löydät nyt viikkokalenteristamme. Tarjolla on pilatesta sekä uutuutena kahvakuulailua ulkona! Kahvakuula yhdistettynä pilatekseen on aivan loistava treeni. Tunteja järjestetään Raksilassa sekä Metsokankaalla. Tunnit ja ilmoittautumisen löydät viikkokalenterista.

Kepeästi kevääseen!

Oulun Hyvinvointistudiosta tulee kenkäkauppa yhdeksi päiväksi! Lauantaina 7.4. klo 11-14 pop-up -kenkäkauppa, jossa myynnissä ihania Mephiston uutuuksia! Mephisto yhdistää mukavuuden ja jalkojen hyvinvoinnin upeaan ulkonäköön. Kenkien valinnassa auttavat fysioterapeutit Emma ja Terhi. Ilmaiset tietoiskut “Näin valitset hyvät kengät” pidetään klo 11.30 ja 13. Asiantuntijana jalkojen hyvinvointiin perehtynyt fysioterapeutti Terhi Jokela.

Pallomahasta pyykkilaudaksi

Täysin uudenlainen kurssi synnytyksestä palautumiseen! Kolmen kuukauden aikana palautat kehoasi lempeästi mutta tehokkaasti synnytyksestä ja raskaudesta. Saat kaksi yksilöfysioterapiakertaa, jonka aika mm. mitataan lantionpohjan lihasten voima. Tämän lisäksi saat 4 pienryhmätreenikertaa 3 viikon välein. Tapaamiskertoijen välille saat omatoimisen kotiharjoitteluohjelman. Tehokasta, turvallista ja hauskaa! Yhteistreenit alkavat 18.4.

Pilateksen parhaat: klassinen pilates

Pilates perustuu 1900-luvun alun Joseph Pilateksen kehittämään metodiin. Tällä kurssilla harjoittelemme alkuperäisen liikesarjan liikkeitä! Klassinen pilates kehittää kehonhallintaa todella tehokkaasti. Kaikista liikkeistä on sekä helpommat että vaikeammat variaatiot, mutta alla on hyvä olla vähän pilateskokemusta. Tule kokemaan pilateksen tehokkuus! Sunnuntaina 15.4. klo 12-15. (Taukoja pidetään sopivissa väleissä!)

Terve selkä -intensiivikurssi

Selkäkivut ovat todella yleisiä, lähes jokainen meistä on joskus kokenut selkäkipua. Terveen selän perustana ovat hyvä keskivartalon lihastasapaino ja rangan liikkuvuus. Tällöin kehon kannattelu on vaivatonta ja vältytään lihasten ja nivelten ylikuormittamiselta. Näin selkäsi jaksaa kannatella sinua arjen haasteissa. Kurssi on helppo ja tehokas selkävaivojen ehkäisyssä. Pidä selästäsi huolta! Lauantaina ja sunnuntaina 21.-22.4. klo 12-14. 

Pilateksen parhaat: voimaa rentoudesta ja hengityksestä

Hengitys ja rentous ovat tärkeitä voiman lisääjiä. Tällä kurssilla opit, mitä tarkoittaa pilateshengitys, miksi se on tehokasta, miten saat hengityksestä lisää tehoa ja miten rentous voi lisätä voimaa. Sunnuntaina 6.5. klo 12-15.

Nää oot ihana -urbaani joogaretriitti

Pop Up Yoga Oulu ja Oulun Hyvinvointistudio järjestävät yhteistyössä “Urbaanin joogaretriitin” Life Coaching mausteilla. Nää oot ihana – Life Coaching valmennus ja ihanaa helppoa ja turvallista joogaa!

Pilateksen parhaat: välinepilates

Pilatekseen lisää tehoa välineillä! Kurssilla opit, kuinka voit hyödyntää iso ja pientä palloa. pilatesrullaa, pilatesrengasta ja kuminauhaa. Kurssilta saat lisää ideoita ja intoa omiin harjoituksiin! Sopii pilatesta aikaisemmin harrastaneille. Sunnuntaina 3.6. klo 12-15.

Oulun Hyvinvointistudion pilatesryhmät ovat aina pienryhmätunteja!

Aloita hyvinvointi tänään!