Tervetuloa Oulun Hyvinvointistudioon!

Tervetuloa Oulun Hyvinvointistudioon!

Hyvinvoinnin kulmakivet ovat yksinkertaiset. Sopivassa suhteessa terveellistä ravintoa, liikuntaa ja unta. Vaikka kyse on yksikertaisista asioista, silti kärsimme kivuista, unettomuudesta, väsymyksestä ja huonosta olosta huonojen elämäntapojemme seurauksena.

Haluatko saada hyvinvoinnin perusteet kuntoon ja voida paremmin? Oulun Hyvinvointistudio on sinua varten.

Elämäntapana hyvinvointi!

Yrityksen tarina

Oulun Hyvinvointistudion missiona on auttaa sinua huomaamaan, että hyvinvointisi on omissa käsissäsi. Kaikkea ei voida liikunnalla ja ravinnolla parantaa, mutta sinulla on silti valinta. Voit valita paremmat elämäntavat, jotka tutkitusti parantavat terveyttä ja hyvinvointia.

Yritys on syntynyt intohimosta ja hieman epätoivostakin. Yrityksen perustaja Emma Mälkiä huomasi liikunnan ja terveyden parissa työskennellessään, että ihmiset mieluummin ottivat lääkkeitä, kun paransivat elämäntapojaan. Elämäntapamuutos koettiin liian hankalana, vaivalloisena, tylsänä ja kurinalaisena. Myös väärät tiedot, joita median eri kanavat tarjosivat, vaikeuttivat elämäntapojen muuttamista.

Personal trainereiden ylikansoittamasta Oulusta puuttui paikka, jossa ravitsemuksen, liikunnan ja unen ammattilaiset ohjaisivat asiakkaita juuri heille sopivien muutosten pariin. Emmalle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin perustaa tällainen paikka. Syntyi Oulun Hyvinvointistudio.

TUTUSTU MEIDÄN TIIMIIN

Hyvinvointinurkkaus-blogi

  • 5 vinkkiä helpompaan hiihtoon

    Näillä 5 vinkillä teet hiihdosta nautittavampaa ja hiihtoladulle tulee lähdettyä useammin. Muista kuitenkin, että hiihtämään oppii hiihtämällä. Eli näiden vinkkien jälkeen sukset jalkaan ja ladulle! 1. Aloita perinteisellä Perinteinen hiihto on monen mielestä tylsää ja luisteluhiihto näyttää vauhdikkaammalta ja urheilullisemmalta. Aloittelevan hiihtäjän on kuitenkin parempi aloittaa perinteisellä tyylillä. Perinteisellä tyylillä tehoa ja vauhtia on helpompiRead more