Kevään kolmannen jakson (7.5.-21.6.) aikataulu

Ilmoittautumisohjeet:

Maanantain ja torstain pilatestunnit ovat kursseja, jotka järjestetään Oulun Hyvinvointistudiolla sisätiloissa. Kurssi kestää 7 kertaa ja hinta 118 €, äiti-vauva pilates 70 €.. Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut koko kurssiin.  Tiistain ja keskiviikon kahvakuula ja pilates -tunnit pidetään ulkona. Tiistain tunti pidetään Raksilassa, Ouluhallin takana ja keskiviikon tunti Metsokankaan koulun kentällä. Ulkotunneissa on aina säävaraus. Pientä tihkua emme säikähdä, mutta kaatosateella tunteja ei pidetä. Ulkotunnit maksetaan kertamaksulla 7 €/kerta. Voimme myös laskuttaa käydyt kerrat jälkikäteen. (Ulkotunnit varmistuvat heti kun Oulun kaupunki myöntää puistonkäyttöluvan.)

Sivun alaosassa on lomake, jolla voit ilmoittautua seuraavalle jaksolle. Pilatestuntien osalta ilmoittautuminen on sitova. Pilatekseen otetaan vain 10 osallistujaa. Jos taas haluat osallistua ulkona järjestettäville tunneille, voit jättää yhteystietosi lomakkeella. Näin ollen tiedämme, että olet kiinnostunut tunneista ja voimme lähettää sinulle tietoa tunnista sähköpostitse. Saat myös tiedon, jos tuntia ei pidetä. Ulkona järjestettäville tunneille tarvitset oman kahvakuulan ja jumppamaton.  Tunnit sopivat sekä aloittelijalle että kokeneelle konkarille. Ammattitaidoinen ohjaaja auttaa, opastaa ja kannustaa!

Lisätietoa tunneista saat Emmalta emma@oulunhyvinvointistudio.fi. Tervetuloa kevään tunneille!

Tuntikuvaukset:

Pilates: Keskivartalon syviä lihaksia, ryhtiä ja asennon hallintaa kehittävä tunti. Pilates rentouttaa, lisää voimaa ja kehonhallintaa. Tunti sopii sekä aloittelijalle että kauemmin pilatesta harrastaneille, jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto.

Äiti-vauva pilates: Ensisijaisesti äidin treeni, jossa vauvat saavat olla mukana. Vauva voi köllötellä matolla tai osallistua harjoituksiin. Imettäminen ja vaipanvaihto sallittu! Pilatestunnilla harjoitetaan keskivartalon- ja lantionpohjan lihaksia sekä parannetaan ryhtiä. Tunnille voi tulla jälkitarkastuksen jälkeen, vauvan olisi hyvä viihtyä vielä hetkittäin lattialla.

Kahvakuula ja pilates: Mahtava yhdistelmä! Kahvakuulalla harjoitat koko kehon lihaksia ja kestävyyttä. Tämän jälkeen pilatesharjoitteilla täsmäharjoitusta keskivartalon syville lihaksille. Loppuun vähän venyttelyä ja treeni on tehty. Hyvä olo on taattu!

Huhtikuussa Oulun Hyvinvointistudion tiloissa tunteja järjestää myös Fysio Balanssi tiistaisin ja keskiviikkoisin. Katso lisää TÄSTÄ!

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai
16.00 – 17.00
Pilates
16.45 – 17.45
Emma Mälkiä
PilatesPilateksen avulla vahvistat kehoasi ja lisäät liikkuvuutta. Tunti sopii sekä aloittelijoille ja pilatesta harrastaneille.
Terve selkä
16.45 – 17.45
Terhi Jokela
Terve selkäTällä kurssilla opit pitämään huolta selästäsi ja saat luotettavaa tietoa selkäsi hyvinvoinnista.
Sohvaperunan kuntostartti
16.30 – 17.30
Terhi Jokela
Sohvaperunan kuntostarttiTällä tunnilla voit aloittaa kuntoilun turvallisesti fysioterapeutin ohjauksessa.
Konttorirotan pilates
17.45 – 18.45
Emma Mälkiä
Konttorirotan pilatesJuuri sinulle räätälöity tunti, istumatyöläinen!
Pilates Metsokangas
16.00 – 17.00
Emma Mälkiä
Pilates MetsokangasPerustason tunti Metsokankaan päiväkodilla.
17.00 – 18.00
Pilates Metsokangas
17.00 – 18.00
Emma Mälkiä
Pilates MetsokangasPerustason tunti Metsokankaan päiväkodilla. Sopii myös aloittelijoille.
18.00 – 19.00
Ouka-pilates
18.00 – 19.00
Emma Mälkiä
Ouka-pilatesOulun kaupungin työntekijöiden oma pilatestunti.
Mammapilates
18.15 – 19.15
MammapilatesKeskivartalo kuntoon synnytyksen jälkeen! Kurssille voit tulla jälkitarkastuksen jälkeen.
19.00 – 20.00
Pilates
19.00 – 20.00
Emma Mälkiä
PilatesPilateksen avulla vahvistat kehoasi ja lisäät liikkuvuutta. Tunti sopii sekä aloittelijoille ja pilatesta harrastaneille.

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Lauantai

Allaolevalla lomakkeella ilmoittaudut kevään kolmannen jakson tunneille. Pilatestunneille ilmoittautuminen on sitova. Ulkona järjestettäville tunneille tullaan kertamaksulla, mutta jättämällä yhteystietosi tällä lomakkeella, saat lisää tietoa tunnista ja saat myös tiedon, jos tuntia ei pidetä, esimerkiksi sään vuoksi. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin ja sinulla on milloin tahansa mahdollisuus poistaa tietosi rekisteristämme. Osoitetietoja käytetään vain laskutukseen.

Ilmoittautuminen kevään kolmannelle jaksolle