Kesän hauskin kurssi: SUP-jooga

Kesän hauskin kurssi on SUP-jooga! Kurssi alkaa, kun kelit ovat parhaimmillaan, Kolmen kerran kurssilla opit SUP-melonnan alkeet sekä SUP-joogan alkeet, Kurssin jälkeen voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua. Ennakkotaitoja kummastakaan lajista ei tarvita. SUPpailemaan lähdetään Kiikelin punaiselta SUP-kopilta tiistaisin klo 18-20, ti 17.7., 24.7. ja 31.7. Hinta 120 €, sisältäen melat, laudat, pelastusliivit, ohjauksen maalla ja vesillä sekä hauskan tunnelman! Ilmoittaudu emma@oulunhyvinvointistudio.fi

Päivitetyt palvelut ja hinnasto

Palveluvalikoimamme on lisääntynyt! Tarjolla on Kuntoon! -paketteja, äitiysfysioterapiaa, yksilöllisiä tukipohjallisia, kotikuntoutusta, ravintovalmennusta ja ohjausta painonhallintaan. 

Syksyn viikkokalenteri on julkaistu!

Syksyn kalenterissa on tarjolla paljon uuutuuksia, mm. joogaa! Osalle tunneista on jo ilmoittauduttu, joten pidäthän kiirettä, niin varmistat paikkasi syksyn tunneilla!

Studion 1 v. synttäriviikko ja ilmainen hyvinvointipäivä!

Oulun Hyvinvointistudio täyttää 1 v. 11.8.2018. Tämän kunniaksi järjestämme ohjelmaa koko viikon! Tarjolla on mm. kuntotestausta ja kehonkoostumusmittausta, ilmaisia pilates- ja joogatunteja, jalka-analyyseja ja vinkkejä painonhallintaan. Viikko huipentuu synttäripäivään la 11.8.2018 klo 11-14, jolloin pidetään ilmainen hyvinvointipäivä. Lauantaina tarjolla on ilmaisia hoitoja, vinkkejä, kuppikakkuja ja ÄMPÄREITÄ!

Äitien illat alkavat elokuussa

Perjantait ovat omistettu äideille elokuusta alkaen. Äitien illoissa tarjotaan tietoa sekä vatsalihasten erkaumasta että lantionpohjan ja keskivartalon kuntouttamisesta synnytyksen jälkeen.

Pallomahasta pyykkilaudaksi -kurssi alkaa myös elokuussa. Tämä kurssi on tarkoitettu synnytyksestä palautumiseen ja se koostuu kahdesta yksilöfysioterapiakerrasta sekä neljästä yhteisharjoittelukerrasta ryhmän kanssa.

Laihduta viimeisen kerran!

Elokuussa alkava Pullukan Bootcamp on kurssi, jonka aikana pudotat painoa pysyvästi! Kurssi kestää elokuusta tammikuun alkuun asti, jonka aikana jokainen osallistuja pudottaa painoa oman tavoitteen mukaan. Yhteisiä tapaamisia on joka toinen keskiviikko, lisäksi saat ohjaajan ja ryhmän jatkuvan tuen sekä erilaisia, tavoitettasi tukevia viikkotehtäviä. Kurssin aikana teet terveellisistä elämäntavoista pysyviä!

Loppu Hopulle - stressinhallinnan joogaretriitti

Työkaluja stressin hallintaan ja selättämiseen lokakuun joogaretriitistä, Parhaat vinkit kotiharjoitteluun! Joogaretriitin ohjaa tuttuun tapaan Pop Up Yoga Oulu:n huiput ohjaajat. Retriitti on 6.-7.10., ilmoittautua voi myös vain yhdelle päivälle. Hintaan sisältyy ihana lounas! Lisätiedot ja ilmoittautuminen popuoyogaoulu@gmail.com.

Syvärentouttava sointukylpy

Elokuusta lähtien Studiolla tarjotaan kerran kuukaudessa syvärentouttavia sointukylpyjä. Äänimaljojen värähtelevät äänet rentouttavat kehon pintaa syvemmältä. Samalla mieli rentoutuu ja ajatukset rentouttavat. Sointukylpyjä pidetään sunnuntaisin 26.8., 23.9., 21.10. ja 25.11 klo 18.15-19.15. Hinta 10 €. Ilmoittautuminen etukäteen Emmalle emma@oulunhyvinvointistudio.fi.

Kosmetologin palvelut käytettävissäsi

Oulun Hyvinvointistudiolla toimii kauneushoitola Salon Seliina. Hoitola tarjoaa ihania hemmottelevia, rentouttavia mutta tehokkaita hoitoja luonnonmukaisilla tuotteilla. Anna hyvinvointisi näkyä!

Oulun Hyvinvointistudion pilatesryhmät ovat aina pienryhmätunteja!

Aloita hyvinvointi tänään!