Äitiysjoogan työpaja

Ihana työpaja raskaanaoleville! Työpaja auttaa sinua nauttimaan raskaudestasi vieläkin enemmän. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita. Ei haittaa, vaikka vatsa olisikin jo aika iso. Työpajassa jokainen tekee oman tuntemusten mukaan ja vaihtoehtoja löytyy jokaiselle. Työpaja auttaa sinua ja vauvaa rentoutumaan ja voimaan hyvin kehossasi. Työpaja koostuu kolmesta osiosta:

Hengitysharjoituksen avulla rauhoitat kehon ja mielen. Harjoittelemme erilaisia tapoja joita voit käyttää hyödyksesi sekä synnytyksessä että kiireisessä vauva-arjessa.

Joogaharjoituksen avulla kehoon tehdään tilaa jotta sinä ja vauva mahdutte sinne mukavasti. Joogasta ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ja jokainen tekee harjoituksen omaa kehoaan kuunnellen. Asanoista löytyy myös vaihtoehtoja.

Syvärentouttava sointukylpy saattelee sinut ja vauvan rentoutuneeseen tilaan työpajan päätteeksi.

Työpaja pidetään lauantaina 17.11. klo 15.30-17.30. Työpaja ohjaa äitiysjoogaan perehtynyt joogaopettaja Merja Turunen. Kurssin hinta on 35 € ja maksun voi maksaa Smartumeilla, Edenredillä tai ePassilla.

Ilmoittaudu allaolevalla lomakkeella:

Ilmoittaudun äitiysjoogatyöpajaan

Syvärentouttava sointukylpy

Elokuusta lähtien Studiolla tarjotaan kerran kuukaudessa syvärentouttavia sointukylpyjä. Äänimaljojen värähtelevät äänet rentouttavat kehon pintaa syvemmältä. Samalla mieli rentoutuu ja ajatukset rentouttavat. Sointukylpyjä pidetään sunnuntaisin 23.9., 21.10. ja 25.11 klo 18.15-19.15. Hinta 10 €. Ilmoittautuminen etukäteen Emmalle emma@oulunhyvinvointistudio.fi.

Äitien illat perjantaisin

Syyskaudella pidetään useita äitien iltoja perjantaisin. Äitien illoissa tarjotaan tietoa sekä vatsalihasten erkaumasta että lantionpohjan ja keskivartalon kuntouttamisesta synnytyksen jälkeen.

Oulun Hyvinvointistudion pilatesryhmät ovat aina pienryhmätunteja!

Aloita hyvinvointi tänään!