Tervetuloa Oulun Hyvinvointistudioon!

DSC02283.jpg

Oulun Hyvinvointistudio on syntynyt vastaiskuna vaikeasti saavutettavalle kuntoutukselle ja fysioterapian heikolle laadulle.  Me Oulun Hyvinvointistudiolla olemme ratkaiseet nämä ongelmat näin:

  • olemme rakentaneet ammattilaisten yhteisön, jossa pyrimme hoitamaan jokaisen asiakkaan parhaalla mahdollisella tavalla

  • palvelemme jokaisen asiakkaan yksilöllisesti, emme anna valmiita "one-size-fits-all" -ohjeita

  • vastaanotolle voi tulla suoraan ilman lääkärin lähetettä

  • henkilökuntamme on korkeasti koulutettua ja kouluttaudumme jatkuvasti

  • olemme myös aktiivisesti mukana fysioterapian ja hyvinvointialan kehittämisessä

Me opetamme sinut tuntemaan kehosi!

Terhi Jokela

Terhi on Oulun Hyvinvointistudion alaraajaspesialisti ja FasciaMethod-ohjaaja.

”Haluan auttaa sinua palauttamaan luonnollisen liikkeen kehoosi sekä tukea sinua, että kehosi pysyy toimintakykyisenä, liikkuvana ja vahvana. Fysioterapeuttina olen kuunteleva, kannustava ja myös lempeästi vaativa. En keskity pelkästään hoitamaan oireita vaan tavoitteenani on aina selvittää syy oireiden takana. Otan asiakkaani aina kokonaisvaltaisesti huomioon keskittyen fyysisen puolen lisäksi myös henkiseen jaksamiseen. Olen alaraajojen ja selän ongelmiin erikoistunut fysioterapeutti. Tervetuloa vastaanotolleni!”

Marjaana Koivuranta

Marjaana on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon ja äitiysfysioterapiaan.

"Tavoitteeni on auttaa sinua löytämään keinot voida paremmin kehossasi. Fysioterapeutin työtä teen yksilöllisellä otteella ja haluan tutustua asiakkaaseen ja hänen tilanteeseensa hyvin, jotta pystyn auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Olen kouluttautunut laajasti tuki-ja liikuntaelinvaivojen hoitoon, skolioosin hoitoon ja leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen. Lisäksi olen laajentanut osaamistani äitiysfysioterapiaan.

Emma on Oulun Hyvinvointistudion perustaja, äitiysfysioterapeutti, liikunnanohjaaja ja pilatesopettaja.

"Hyvinvoiva keho on edellytys hyvin voivalle mielelle. Tavoitteenani on auttaa juuri sinua löytämään ne keinot, jolla pidät kehosi tyytyväisenä. Kyse on aina kokonaisuudesta ja tämän vuoksi olenkin hankkinut osaamista niin liikunnan, fysioterapian, ravinnon kuin palautumisenkin saralta. Olen parantumaton himoliikkuja ja monen eri urheilulajin osaaja. Fysioterapian alalla erikoisalani on äitiysfysioterapia ja lantionpohjan fysioterapia. Tervetuloa vastaanotolle!"

HUOM! Tällä hetkellä Emma opiskelee Jyväskylässä ja tekee töitä Oulussa vain satunnaisesti.

Matias Pahkala

Matiksen heiniä on urheilijoiden kuntouttaminen ja tsemppaus.

"Perinteisen fysioterapian lisäksi olen erikoistunut urheilufysioterapiaan ja leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen. Urheilufysioterapia kattaa kaiken yksilöllisten heikkouksien löytämisestä ja niihin kohdistetusta harjoittelusta fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen ja loukkaantumisista palautumiseen. Urheilufysioterapiaa toteutetaan lajin vaatimukset mielessä  pitäen. Leikkausten jälkeisessä fysioterapiassa tavoitteena on saavuttaa paras mahdollinen toimintakyky, oli sitten kyse arjen sujumisesta tai urheilulajiin palaamisesta.
Minulta saat myös juuri sinulle räätälöidyt harjoitusohjelmat ja treeniohjelmoinnit. "

matias-pahkala.jpg
emma2.jpg

Emma Mälkiä

A%2520Woman%2520with%2520a%2520Black%252

Kaisa Heikkilä

Koulutettu hieroja, kosmetologi ja energiahoitaja

"Haluan auttaa sinua kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen tasapainon saavuttamiseksi. Tavoitteeni on tukea terveyttäsi, parantaa kehosi verenkiertoa,  lievittää kipua sekä rentouttaa mm. stressin ja kiireen aiheuttamia kehon ja mielen jännitystiloja. Hierontahoitoina teen perinteisen klassisen hieronnan lisäksi rentouttavia hierontoja, mm. kuumakivihierontaa, aromahierontaa ja intialaista päähierontaa.

Hyvinvointia Keholle ja Mielelle!

Yhteystiedot
Käynti- ja laskutusosoite

Oulun Hyvinvointistudio

Ratakatu 9, Oulu Raksila

Käynti katutasosta, soita ovikelloa niin tulemme avaamaan!

Terhi Jokela: 040-5227841

Marjaana Koivuranta: 040-8238279

Matias Pahkala: 050-5271611

Sähköpostit: etunimi @ oulunhyvinvointistudio.fi

Olemme paikalla

Palvelemme asiakkaita sopimuksen ja ajavarauksen mukaan maanantaista lauantaihin. Aikoja löytyy klo 8-20 välillä. 

Jos tarvitset esteetöntä sisäänkäyntiä, soita fysioterapeutillesi niin pääset sisään takaovesta. Pysäköintipaikkoja löytyy aivan läheltä, Raksilan marketeilta, linja-autoasemalta ja kadunvarsilta.