Pilates, spiraalistabilaatio,

barre ja FasciaMethod

Tarjoamme pilatesta, spiraalistabilaatio- FasciaMethodia ja Barre-tunteja. Kaikki tunnit ovat pienryhmätunteja, joten saat myös paljon henkilökohtaista ohjausta. Ohjaajamme ovat korkeasti koulutettuja ja suurimmalla osalla on fysioterapeutin koulutus. Tervetuloa tunneillemme!

Spiraalistabilaatio Ma klo 17-18 

7 kerran kurssi alkaa 2.11 ja päättyy 14.12
Spiraalistabilaatio eli SPS on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä. Se on osoittautunut tehokkaaksi erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa sekä selän toiminnallisuuden parantamisessa. Se on saanut laajaa arvostusta kansainvälisesti ja onkin suosittu harjoittelu- ja terapiamuoto eri puolilla maailmaa. 
Kurssi soveltuu kaiken ikäisille ja kuntoisille. Kurssi ei tähtää minkään erityisen vaivan hoitoon, vaan kurssilla keskitytään ryhtiin, kehon kannatteluun, keskivartalon lihaksiin, tasapainon ja koordinaation parantamiseen.
Hinta 118e
Ohjaajana Marjaana Koivuranta
Huom! Ilmoittautuminen sähköpostitse marjaana@oulunhyvinvointistudio.fi
Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi toteutuu, kun ryhmässä on vähintään neljä henkilöä. Max ryhmäkoko on 6 henkilöä.
Maksu tapahtuu ensimmäisellä kurssikerralla pankkikortilla. Maksuvälineenä käy myös Smartum mobiili, epassi mobiili ja eazybreak mobiili . Jos käytät maksuun liikuntaetuja, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä.
Lue lisää Spiraalistabilaatiosta

FasciaMethod ke klo 17:45-18:45

Seuraava 7 kerran kurssi alkaa tammikuussa 2021 keskiviikkona 20.1. ja päättyy maaliskuussa 3.3.
FasciaMethod on fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. Konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin.
FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan!

Hinta 118e

Ohjaaja Terhi Jokela
Huom! Ilmoittautuminen sähköpostitse terhi@fysioterhijokela.fi
Kurssi toteutuu, kun ryhmässä on vähintään 5. Max. ryhmäkoko on 8 henkilöä.
Ilmoittautuminen on sitova.
Maksu tapahtuu ensimmäisellä kurssikerralla pankkikortilla. Maksuvälineenä käy myös Smartum mobiili, epassi mobiili ja eazybreak mobiili . Jos käytät maksuun liikuntaetuja, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Emman ohjaamat pilates ja barre

Pilates- ja barretunnit pidetään vallitsevasta tilanteesta johtuen etänä ja ohjataan Zoom-videopalvelulla. Tunnit ohjataan maanantaisin, mutta tunneista tulee tallenne jälkikäteen viikoksi käyttöösi, eli voit tehdä tunnin milloin haluat. Tunnit alkavat 26.10. ja kestävät 7.12. asti, 7 viikkoa. Aikataulu:

ma 16.45-17.30 barre

ma 17.45-18.30 pilates tehokas

ma 18.45-19.45 pilates huoltava + rentoutus

Koko jakson hinta on 70 € ja yhdellä maksulla saat osallistua kaikille Emma ohjaamille tunneille.

Ilmoittaudu mukaan Emma emma@oulunhyvinvointistudio.fi niin saat paluupostissa maksuohjeet.