Marjaana Koivuranta

Olen tuki- ja liikuntaelinvaivoihin erikoistunut fysioterapeutti ja kouluttautunut laajasti selkä, olkapää ja alaraajojen vaivojen hoitoon sekä leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen. Näiden saralla minulla on myös vuosien työkokemus. Viimeisimpänä aluevaltauksena olen kouluttautunut myös äitiysfysioterapeutiksi.

Liike on lääke

Vuosien varrella fysioterapiassa on ollut erilaisia trendejä kuten kinesioteippaus tai faskiakäsittelyt. Itsekin käytän näitä menetelmiä aina tarpeen mukaan, mutta se mikä on aina ollut ja tulee aina olemaan  tärkein fysioterapeutin työkalu on asiakkaan ohjaaminen ja kannustaminen liikkumaan ja pitämään keho liikkuvana. Liike ja harjoittelu ovat myös tutkimusten mukaan kiistattomasti tehokkain hoitokeino erilaisten tuki-ja liikuntaelinvaivojen hoidossa.

Ihminen on kokonaisuus

Fysioterapeuttina pyrin ottamaan asiakkaan tilanteen huomioon kokonaisvaltaisesti. Tutustun asiakkaaseen ja hänen elämäntilanteeseensa, jotta pystymme yhdessä asiakkaan kanssa realistisesti suunnittelemaan fysioterapian etenemistä. Kipuja on hyvin vaikea hoitaa, jos elämän perusasiat kuten ravinto ja palautuminen ovat rempallaan.

 

Kouluttautuminen on jatkuvaa

Fysioterapeutin työ on jatkuvaa oppimista ja itsensä kehittämistä. Vuosien varrella olenkin käynyt lukuisia tuki- ja liikuntaelinvaivoihin liittyviä täydennyskoulutuksia. Olen perehtynyt myös skolioosin hoitoon sekä kouluttautunut Spiraalistabilaatio-ohjaajaksi. Äitiysfysioterapiaan liittyen olen käynyt erilaisia lantionpohjaan ja äitiysfysioterapiaan liittyviä koulutuksia sekä oppinut käytännössä kollegani Emma Mälkiän ohjauksessa käytännön asiakastyössä.

Fysioterapian lisäksi olen käynyt elämäntapakoulutuksia liittyen liikuntaan, palautumiseen ja ravintoon. Tähän liittyen tulen myös järjestämään elämäntapamuutokseen ja painonhallintaan liittyviä kursseja Oulun Hyvinvointistudiolla.

  • Facebook

Fysioterapeutti Marjaana Koivuranta

  • Instagram

fysioterapeutti_marjaana

Kysy meiltä
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© Oulun Hyvinvointistudio 2018