Näin ilmoittaudut kursseille

Kurssille ilmoittaudutaan nettisivujen kautta kohdassa "Ilmoittaudu". Ilmoittautuessa ilmoitetaan henkilötiedot mahdollista laskutusta varten. Kesällä pidetään myös kertamaksullisia ulkotreenejä, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

 

Osa kursseista maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä pankki- tai luottokortilla. Usein sellaiset kurssit, joihin ei voi käyttää liikuntaetuja, maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä, esimerkiksi sointukylvyt ja kasvopilateskurssit.

Osassa pidempiä kursseja on osallistumismaksu, joka tulee maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä ja loput maksusta paikan päällä. Tiedot ilmenevät ilmoittautumisen yhteydessä.

Suurimman osan kursseista voi maksaa sekä paikan päällä että nettisivuilla. Liikutakurssien maksuun voin käyttää Smartumin, Edenredin, EazyBreakin ja ePassin maksuvälineitä.

Lyhyillä kursseilla (1-2 päivän kursseilla) ei ole peruutusoikeutta. Pidemmillä kursseilla peruutus on mahdollista 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, tällöin maksettavaksi tulee 30 € peruutusmaksu.

Tärkeää tietoa ilmoittautumiseen liittyen löydät täältä.