Äitiysfysioterapia

Alaraajafysioterapia

Leikkausten jälkeinen fysioterapia

Fysioterapia

Pilates ja jooga

Hieronta

Valmennus

Tilaustunnit

Tilavuokraus

Äitiysfysioterapia

Äitiysfysioterapia on äitien hyvinvointiin keskittyvää fysioterapiaa. Fysioterapiaan kuuluu erilaisten kiputilojen hoito raskauden aikana ja sen jälkeen. Lantionpohjan fysioterapia, vatsalihasten erkauman kuntoutus, sektio- ja episiotomia-arpien hoito ja liikunnanohjaus ovat äitiysfysioterapeutin ydinosaamista. Käytössä ovat sekä kuvantava ultaräänilaite ja EMG-laite. Äitiysfysioterapiasta vastaa Emma Mälkiä.

 
 

Alaraajafysioterapia

Kipua alaselässä, lonkissa, polvissa tai nilkoissa? Jalkojen alueen ongelmat saattavat heijastua koko kehoon ja tarvitaan alaraajafysioterapiaa. Alaraajafysioterapiassa keskitytään jalan alueen ongelmiin. Tutkimisen apuna käytetään kuvantavaa ultraäänilaitetta ja lihasten toimintaa mittaavaa EMG:tä. Oulun Hyvinvointistudion alaraajafysioterapeuttina toimii Terhi Jokela. 

Leikkausten jälkeinen fysioterapia

Leikkausten jälkeiseen kuntoutumiseen vaikuttaa suuresti riittävä ja oikea-aikainen fysioterapia. Juuri sinulle sopivat kuntoutusohjeet, tuki ja seuranta ovat avaintekijöitä hyvän hoitotuloksen aikaansaamisessa. Asiantuntijamme Marjaana Koivuranta on erikoistunut leikkausten ja tuki- ja liikunaelinvaivojan jälkeiseen kuntoutukseen. Lisäksi erityisosaamisena rintasyöpäleikkausten jälkeinen kuntoutus.

 

Fysioterapia

Fysioterapeutin tärkein tehtävä on ylläpitää liikunta- ja toimitakykyä ja ohjata terveitä elämäntapoja. Hoidamme erilaisia tuki- ja liikuntaelinongelmia sekä ehkäisemme tulevia vaivoja. Tarjoamme myös 5 tai 10 kerran fysioterapiapaketteja jotka sopiva erityisesti silloin, kun vaivoja on useita tai haluat saada kokonaisvaltaisesti kehon kuntoon niin liikunnan, ravitsemuksen kuin levonkin suhteen.

Hieronta

Ammattitaitoista ja turvallista lihasten manuaalista käsittelyä. Hieronta sopii silloin, kun sinulla ei ole tuki- ja liikuntaelin vaivoja, vaan lihasten kireyttä. Hieronta on myös tärkeä osa aktiiviliikkujan lihashuoltoa. Hierojamme Olli-Pekka Keskitalo antaa myös vinkkejä kotiin ja osaa ohjata tarvittaessa fysioterapeutin vastaanotolle. Meiltä hierontaa myös raskaana oleville!

Pilates ja jooga

Järjestämme pilates- jooga- ja Fascia Method -kursseja pienryhmissä. Viikkotuntien lisäksi tarjolla on erilaisia viikkokursseja ja retriittejä. Tunnit ovat pienryhmätunteja, eli saat aina yksilöllistä ohjausta. Ohjaajamme ovat korkeasti koulutettuja, joten esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinoireet eivät haittaa, vaan annamme sinulle vaihtoehtoja. Tarjoamme myös nettitunteja kotiharjoittelua varten!

 
 
 

Valmennus ja personal training

Kaipaatko lisää potkua treeniin? Haluatko aloittaa kuntoilun? Tarvitsetko kuntosaliohjelmaa? Ruokailusi kaipaa ryhtiä? Ammattitaitoinen valmennus auttaa sinua kohti tavoitteitasi!

Valmennus sopii hyvin silloin, kun fysioterapian tarvetta ei enää ole, vaan tarvitaan kunnon ja suorituskyvyn kohottamista. Personal trainerina toimii fysioterapeutti Emma Mälkiä, joka osaa ottaa huomioon niin selkävaivaisten kuin vastasynnyttäneiden äitienkin tarpeet. Ennen valmennuksen aloittamista suosittelemme käymään fysioterapeutilla tarkistamassa kehon tila ja selvittää mahdolliset liikerajoitukset tai ongelmat, joihin valmennuksessa tulee keskittyä.

Etkö tiedä, minkälainen valmennus sopisi sinulle? Ota yhteyttä Emmaan emma@oulunhyvinvointistudio.fi.

 

Tilaustunnit

Järjestämme tilauksesta tunteja esimerkiksi työporukoille, polttariporukoille, synttärijuhiin, Tyhy-päiville, kissanristiäisiin ja muihin vastaaviin tilaisuuksiin. Myös vakiotunnit työpaikoille ja työporukoille onnistuu! Meiltä saat myös hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät luennot ja tsemppipäivät. Lajeina voi olla esimerkiksi jooga, pilates, kahvakuula, kehonhuolto, SUP-jooga, läskipyöräily... Yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme järjestämään ikimuistoisen toimintapäivän!

 

Tilavuokraus

Vuokraamme noin 40 m2 jumppasaliamme viikonloppuisin eri toimijoiden käyttöön. Salissa on käytettävissä isot jumppapallot, pilatespallot, kahvakuulat, jumppamatot, käsipainoja, pilatesrenkaat, kuminauhat, fasciapallot, videotykki ja bluetooth-kaiutin, lyhyellä seinällä on peilit. Tilaan mahtuu rauhallisesti liikkumaan noin 10 henkilöä, luennoille mahtuu noin 20-30 ihmistä. Tilassa on hyvä ilmastointi ja kesällä viilennys.

Vuokraamme myös fysioterapiahuoneita, joissa on vakiovarusteena sähköiset hoitopöydät.

 
Yhteystiedot
Käynti- ja laskutusosoite

Ratakatu 9, Raksila

90130 Oulu

emma@oulunhyvinvointistudio.fi

Jos tarvitset esteetöntä sisäänkäyntiä, soita meille niin ohjaamme sinut sisään takaovesta. Pysäköintipaikkoja löytyy aivan läheltä, Raksilan marketeilta, linja-autoasemalta ja kadunvarsilta.

+358442435169

Olemme paikalla

Palvelemme asiakkaita sopimuksen ja ajavarauksen mukaan maanantaista lauantaihin. Aikoja löytyy klo 8-20 välillä. Voit myös poiketa paikan päällä.

Huomiothan kuitenkin, että saatamme olla myös kotikäynnillä, uimahallissa tai kuntosalilla asiakkaan kanssa. Soittamalla voit varmistaa, että olemme paikalla!

 

Kysy meiltä
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© Oulun Hyvinvointistudio 2018