Etäfysioterapiaa niska-hartiaseudun- ja olkapään vaivoihin

Tutkitusti niska-hartiaseudun- ja olkapään vaivojen tehokkainta hoitoa on harjoittelu, joka on suunniteltu yksilöllisesti ja nousujohteisesti eteneväksi. Etäfysioterapiassa kartoitetaan oirekuva ja ohjataan terapeuttiset harjoitteet. Tarjoamme näihin vaivoihin 3 kerran etäfysioterapiapaketteja. Myös yksittäisiä 45min ohjauksia on mahdollista varata.Niska-hartiaseutu -paketti

Jomottava niska, kireän tuntuiset lihakset, kipu päätä kääntäessä sekä lihasperäinen päänsärky ovat lähes jokaiselle tuttuja oireita. Oireiden syntyyn voi olla erilaisia vaikuttavia tekijöitä, kuten heikot lihakset, heikko ryhti tai staattinen työasento.

Nousujohteisella lihasvoima- ja liikkuvuusharjoittelulla varmistetaan, että lihakset kestävät arjessa vaadittavaa kuormitusta. Etäfysioterapiatapaamisten aikana kartoitetaan oireiden aiheuttaja sekä ohjataan sinun tarpeisiisi sopivia nousujohteisia harjoitteita. Tämän palvelun voit varata fysioterapeutillemme Jennille. Lisästietoja saa sähköpostitse jenni@oulunhyvinvointistudio.fi


Puutuvat sormet -paketti

Tämä paketti sopii sinulle, joka kärsit käden hermo-oireista, rannekanavaoireyhtymästä, hiirikädestä, tenniskyynärpäästä tai golf-kyynärpäästä. Käden puutuminen, sormien pistely ja tunnottomuus viittaavat hermo-oireisiin. Oireet syntyvät, kun hermoon kohdistuu jatkuvaa painetta ja toistuvaa rasittavaa liikettä. Lieviä hermo-oireita voidaan hoitaa terapeuttisten harjoitteiden avulla. Tällöin hoito ei kohdistu pelkästään hermon hoitoon, vaan myös sitä ympäröiviin kudoksiin.


Etäfysioterapiassa fysioterapeutti laatii sinun oireisiisi sopivan harjoitusohjelman, jonka tavoitteena on mahdollista yläraajan toimintakyvyn palautuminen. Tämän palvelun voit varata fysioterapeutillemme Jennille. Lisästietoja saa sähköpostitse jenni@oulunhyvinvointistudio.fi


Olkapään kuntoutus -paketti

Olkapääkipu on viheliäinen vaiva, joka vaikuttaa huomattavasti arjen askareista selviytymiseen. Kivun taustatekijöinä voivat olla olkanivelen äkillinen kuormitus, vamma, kuormittava työ, liikekontrollihäiriö sekä ikä. Olkapään vaivoissa liike on lääke, mutta koska kipu voi olla kovakin, voi olla hankala itse tietää minkälaisia harjoitteita on järkevää tehdä.


Etäfysioterapiassa selvitetään kivun syy ja ohjataan oikeanlaisia harjoitteita, joilla vaikutetaan olkapään ja lavan hallintaan, liikkuvuuteen sekä kuormituksen kestävyyteen.

Tämän palvelun voit varata fysioterapeuteillemme Jennille tai Marjaanalle. Lisätietoja saa sähköpostitse

jenni@oulunhyvinvointistudio.fi tai marjaana@oulunhyvinvointistudio.fi


Kuinka etäfysioterapia toimii:

Etäfysioterapia toteutetaan tietoturvallisen videoneuvottelupalvelun välityksellä, joka mahdollistaa asiakkaan ja terapeutin välisen video- ja ääniyhteyden. Etäyhteyden avulla onnistuu vuorovaikutteinen työskentely terapeutin ja asiakkaan välillä. Etäkuntoutuksen edellytyksenä on, että asiakkaalla on tietokone, internet-yhteys sekä sähköpostiosoite. Älypuhelinta tai tablettia voi myös käyttää. Nettiyhteyden tulee olla riittävä videokuvan ja äänen jakamiseen.


Varaa aika ajanvarausjärjestelmän kautta haluamallesi asiantuntijalle. Käytämme etäfysioterapiaan Zoom -ohjelmaa. Aikaa edeltävänä päivänä saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset fysioterapeuttisi kanssa etäyhteyteen sovittuna aikana. Ensimmäisellä kerralla laitteellesi latautuu Zoom- ohjelma.

Lisätietoa etäfysioterapiasta TÄSTÄ

Kysy meiltä
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© Oulun Hyvinvointistudio 2018