Fysioterapiaa olohuoneeseesi!

Päivitetty: 25. maalis 2020

Vaivat kuriin kotona!

Olemme aloittaneet Oulun Hyvinvointistudiolla etäfysioterapian tarjoamisen. Mikäs se parempaa, vaivat kuntoon kotona aika-, kustannus- ja ympäristötehokkaasti sekä ennen kaikkea turvallisesti! Fysioterapeutti on liikkeen, liikkumisen ja terveyden asiantuntija. Kaikista tutkituin ja tehokkaimmaksi todettu fysioterapian muoto on terapeuttinen harjoittelu. Tämä tarkoittaa käytännössä siis kotona tehtävää harjoittelua fysioterapeutin tarkassa valvonnassa. Harjoitteet valitaan juuri sinulle sopiviksi niin, että saat haluamasi tulokset!
Minkälaisia vaivoja etäfysioterapialla voidaan hoitaa?

Etäfysioterapia soveltuu erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutukseen silloin, kun sinulla on mahdollisuus tehdä kotona fysioterapeutin ohjaamia liikkeitä. Oulun Hyvinvointistudiolla fysioterapeutit ovat erikoistuneet hoitamaan mm. niska- hartiaseudun ja olkapäiden vaivoja, alaraajojen vaivoja kuten vaivasenluuta ja polvivaivoja, virtsankarkailua, vatsalihasten erkaumaa, selkävaivoja, skolioosia ja urheiluvammojen kuntoutusta. Olemme myös erikoistuneet terveyttä edistävään liikuntaan, painonhallintaan ja elämäntapamuutokseen. Nyt saat laajan osaamisemme olohuoneeseesi!

Tarjoamme erilaisia palvelupaketteja, jotka on kohdistettu eri kehon vaivoihin. Palvelupaketti sisältää kolme tapaamista ja hinta on 120 €. Lääkärin lähetteellä saat kela-korvauksen. Palvelupakettimme ovat:


Niska-hartia -paketti

Puutuvat sormet -paketti

Startti elämäntapamuutokseen -paketti

Selkä kuntoon -paketti

Olkapään kuntoutus -paketti

Leikkauksen jälkeinen kuntoutus -paketti

Skolioosin oireet -paketti

Vaivasenluu vaivattomaksi -paketti

Kantapääkipu kuriin -paketti

Juoksinjan/hyppääjän polvi -paketti

Urheiluvamman kuntoutus -paketti

Urheilijan oheisharjoittelu ja -valmennus -paketti

Erkaumasta eroon -paketti

Virtsankarkailua kuriin -paketti

Jos et ole varma, voisimmeko auttaa sinua, voit ensin varata yhden 45 minuutin etäfysioterapiakerran ja fysioterapeutti osaa kertoa sinulle, hyötyisitkö etäfysioterapiasta.
Miten etäfysioterapia toimii?

Etäfysioterapiaan varataan aika nettisivujen kautta. Päivä ennen fysioterapia-aikaa saat sähköpostiin linkin, josta pääset liittymään etäfysioterapiaan. Etäfysioterapiassa asiakas ja fysioterapeutti kommunikoivat videokuvan ja äänen välityksellä. Et tarvitse mitään erikoisia ohjelmia, osallistuminen onnistuu puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Lasku lähetetään sähköpostiin etäfysioterapian jälkeen.

Katso tästä ohjevideo etäfysioterapiasta: https://www.youtube.com/watch?v=AxqPs8PAWJQ&feature=youtu.be

Me Oulun Hyvinvointistudion terveydenhuollon ammattilaiset haluamme pitää asiakkaistamme huolta myös poikkeusaikoina. Liike on lääke ja täsmäliike on täsmälääke!Säästä käsidesiä ja hoida vaivasi kuntoon kotona!

Varaa aika etäfysioterapiaan nettisivujen ajanvarauksen kautta.

Terveisin fysiot Emma, Terhi, Jenni, Marjaana ja Matias

341 katselukertaa0 kommenttia