Leikkauksen jälkeinen kuntoutus etäfysioterapian avulla

Leikkauksen jälkeinen kuntoutus on tärkeä osa leikkaushoitoa. Hyvä kuntoutus mahdollistaa hyvän leikkaustuloksen. Alkuvaiheen kuntoutusohjeet saa yleensä sairaalasta, mutta harjoittelun tulee edetä koko ajan nousujohteisesti kuormittavammaksi, jotta keho kuntoutuu työn ja arjen vaatimusten tasolle.


Leikkausten ja vammojen jälkeen on usein jonkinlaisia rajoituksia ja itse voi olla haastavaa tietää miten kuntoutuksessa voisi edetä. Etäfysioterapeutin vastaanotolla saat yksilölliset ohjeet, joita noudattamalla kuntoutus etenee koko ajan.

Fysioterapeuttimme Marjaana Koivuranta on erikoistunut leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen. Erityisosaamista löytyy mm.tekonivelleikkausten, polven nivelsidekorjausten, nilkan/jalkaterän leikkausten, olkapään leikkausten, selkäleikkausten ja rintasyöpäleikkausten jälkeisestä kuntoutuksesta.


Leikkausten jälkeistä kuntoutusta voi saada etäfysioterapiana joko 3 kerran pakettina tai yksittäisenä 45min etätapaamisena. Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse osoitteesta marjaana@oulunhyvinvointistudio.fi
Kuinka etäfysioterapia toimii:

Etäfysioterapia toteutetaan tietoturvallisen videoneuvottelupalvelun välityksellä, joka mahdollistaa asiakkaan ja terapeutin välisen video- ja ääniyhteyden. Etäyhteyden avulla onnistuu vuorovaikutteinen työskentely terapeutin ja asiakkaan välillä. Etäkuntoutuksen edellytyksenä on, että asiakkaalla on tietokone, internet-yhteys sekä sähköpostiosoite. Älypuhelinta tai tablettia voi myös käyttää. Nettiyhteyden tulee olla riittävä videokuvan ja äänen jakamiseen.


Varaa aika ajanvarausjärjestelmän kautta haluamallesi asiantuntijalle. Käytämme etäfysioterapiaan Zoom -ohjelmaa. Aikaa edeltävänä päivänä saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset fysioterapeuttisi kanssa etäyhteyteen sovittuna aikana. Ensimmäisellä kerralla laitteellesi latautuu Zoom- ohjelma.


Lisätietoa etäfysioterapiasta TÄSTÄ

Kysy meiltä
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© Oulun Hyvinvointistudio 2018