Selkä kuntoon etäfysioterapian avulla

Päivitetty: 5. touko 2020

Suurin osa meistä kärsii selkäkivuista jossakin vaiheessa elämäänsä. Useimmiten selkäkipu on voimakkaista oireista huolimatta hyvänlaatuista ja leikkauksia tarvitaan vain harvoin. Mikäli selkäkipu ”jää päälle” ja vaivaa joka päiväistä elämää, estää tekemästä asioita ja rajoittaa liikkumista, on syytä hakeutua fysioterapeutin ohjaukseen. Pääpaino selkäkivun fysioterapiassa on terapeuttisella harjoittelulla, minkä vuoksi etäfysioterapia sopii hyvin selkävaivojen kuntoutukseen.


Ammattitaitoisen fysioterapeutin ohjauksessa harjoittelu on turvallista ja etenee nousujohteisesti. Harjoittelun ansiosta selkäkipua voidaan helpottaa ja auttaa kehoa toimimaan oikein. Fysioterapeutin ohjaamat harjoitteet palauttavat normaalin liikkeen kehoon ja samalla lieventävät liikkumisen pelkoa. Selkä kuntoon -paketti sisältää 3x etäfysioterapiaa. Näiden vastaanottojen aikana kartoitetaan tilanne ja ohjataan juuri sinulle sopivat kuntouttavat harjoitteet. Palvelun voi varata fysioterapeuteillemme Jennille, Marjaanalle tai Terhille.

Kuinka etäfysioterapia toimii:

Etäfysioterapia toteutetaan tietoturvallisen videoneuvottelupalvelun välityksellä, joka mahdollistaa asiakkaan ja terapeutin välisen video- ja ääniyhteyden. Etäyhteyden avulla onnistuu vuorovaikutteinen työskentely terapeutin ja asiakkaan välillä.

Etäkuntoutuksen edellytyksenä on, että asiakkaalla on tietokone, internet-yhteys sekä sähköpostiosoite. Älypuhelinta tai tablettia voi myös käyttää. Nettiyhteyden tulee olla riittävä videokuvan ja äänen jakamiseen.


Varaa aika ajanvarausjärjestelmän kautta haluamallesi asiantuntijalle. Käytämme etäfysioterapiaan Zoom -ohjelmaa. Aikaa edeltävänä päivänä saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset fysioterapeuttisi kanssa etäyhteyteen sovittuna aikana. Ensimmäisellä kerralla laitteellesi latautuu Zoom- ohjelma, jotta voit käyttää ohjelmaa.


Lisätietoa etäfysioterapiasta TÄSTÄ

114 katselukertaa0 kommenttia