Startti elämäntapamuutokseen etäohjauksen avulla

Terveyttä edistävien tapojen sisäistäminen arkeen onnistuu helpoiten ammattitaitoisen ohjauksen avulla. Startti elämäntapamuutokseen – paketti sopii erityisesti sinulle, joka tiedostat, että elämäntavoissa olisi järkevää tehdä terveyttä edistäviä muutoksia, mutta et ole aivan varma, kuinka lähteä liikkeelle. Paketti sisältää kolme 45 minuutin mittaista etätapaamista, joissa asiantunteva valmentaja auttaa sinua pääsemään alkuun muutoksessa.


Tuki- ja liikuntaelinoireet tai perussairaudet, kuten astma, diabetes tai korkea verenpaine eivät ole esteenä valmennuksen aloittamiseen. Asiantunteva valmentaja huomioi asiakkaan kokonaisvaltaisesti mahdollistaen tuloksellisen ja turvallisen valmennuksen. Oikein annosteltuna liikunta, ravinto ja lepo ovatkin täsmälääke useimpien tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä perussairauksien hoidossa!


Startti elämäntapamuutokseen -paketin lähtökohtana on aina terveyden edistäminen! Tämän vuoksi fysioterapeutti on juuri oikea valmentaja sinulle, jos haluat lisätä hyvinvointiasi ja terveyttäsi. Fysioterapeuttimme Jenni on erikoistunut elämäntapamuutokseen ja kouluttautunut myös Physio Traineriksi. Mikäli sinulla on kysyttävää kyseisestä palvelusta, voit lähettää kysymyksesi sähköpostitse jenni@oulunhyvinvointistudio.fi.Kuinka etäfysioterapia toimii:

Etäfysioterapia toteutetaan tietoturvallisen videoneuvottelupalvelun välityksellä, joka mahdollistaa asiakkaan ja terapeutin välisen video- ja ääniyhteyden. Etäyhteyden avulla onnistuu vuorovaikutteinen työskentely terapeutin ja asiakkaan välillä. Etäkuntoutuksen edellytyksenä on, että asiakkaalla on tietokone, internet-yhteys sekä sähköpostiosoite. Älypuhelinta tai tablettia voi myös käyttää. Nettiyhteyden tulee olla riittävä videokuvan ja äänen jakamiseen.

Varaa aika ajanvarausjärjestelmän kautta haluamallesi asiantuntijalle. Käytämme etäfysioterapiaan Zoom -ohjelmaa. Aikaa edeltävänä päivänä saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset fysioterapeuttisi kanssa etäyhteyteen sovittuna aikana. Ensimmäisellä kerralla laitteellesi latautuu Zoom- ohjelma.


Lisätietoja etäfysioterapiastä TÄSTÄ

Kysy meiltä
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© Oulun Hyvinvointistudio 2018