Asiakkaat kertovat

Olkapäät eivät ole enää kipeät eikä niskani mene enää niin helposti jumiin. Olen myös alkanut harrastaa vielä enemmän liikuntaa. Kaiken kaikkiaan elämänlaatuni on parantunut.

– Paula

Olin kärsinyt lonkkakivuista jo pitkään. Kivut saatiin kuriin fysioterapian avulla vain muutamassa kuukaudessa, viiden fysioterapiakerran avulla. Emma teki minulle myös kuntosaliohjelman, joka tukee minua elämäntaparemontissa ja pitää lonkan kivuttomana.

– Merja

Olen vuosia kärsinyt mm. toistuvista niskapäänsäryistä. Emman ammattitaitoisella fysioterapialla, hieronnalla, sekä hyvillä kotihoito-ohjeilla kivut on saatu hallintaan.

Toiveitteni ja elämän tilanteeni pohjalta Emma rakensi minulle videoidun jumppaohjelman kotiin. Näin harjoittelu pysyy mielekkäänä ja saan pidettyä lihaskuntoa yllä. Liikkeet voi helposti tarkistaa videosta ja en unohda ohjeita.
Olo on huomattavasti helpottanut aloitettuani Emman fysioterapian, suosittelen lämpimästi!

– Petra

Pilateksen avulla rentoudun selkeästi. Tunnille tullessani olen stressaantunut, mutta lähtiessäni olo on kevyt ja rauhoittunut.

Pilates on auttanut minua selkäkipujeni kanssa. Olen ”tuomittu” harrastamaan pilatesta aina, mutta se ei haittaa, kun se on näin ihanaa!

Muutaman pilateskerran jälkeen, tuttuni kysyi, olinko laihtunut. Painoni oli täysin sama, ryhti vain parempi!