Tervetuloa Oulun Hyvinvointistudioon!

Tervetuloa Oulun Hyvinvointistudioon!

Tarjoamme terveys- ja hyvinvointipalveluita liikuntaan, ravitsemukseen sekä uneen ja palautumiseen. Nämä hyvinvoinnin kulmakivet ovat yksinkertaiset, mutta usein niiden noudattaminen koetaan hankalaksi. Kuitenkin riittävällä tuella, ohjauksella ja tsemppauksella jokainen voi parantaa omaa hyvinvointiaan!

Haluatko saada hyvinvoinnin perusteet kuntoon ja voida paremmin? Oulun Hyvinvointistudio on sinua varten.

Elämäntapana hyvinvointi!

Yrityksen tarina

Oulun Hyvinvointistudion missiona on auttaa sinua huomaamaan, että hyvinvointisi on omissa käsissäsi. Kaikkea ei voida liikunnalla ja ravinnolla parantaa, mutta sinulla on silti valinta. Voit valita paremmat elämäntavat, jotka tutkitusti parantavat terveyttä ja hyvinvointia.

Yritys on syntynyt intohimosta ja hieman epätoivostakin. Yrityksen perustaja Emma Mälkiä huomasi liikunnan ja terveyden parissa työskennellessään, että ihmiset mieluummin ottivat lääkkeitä, kun paransivat elämäntapojaan. Elämäntapamuutos koettiin liian hankalana, vaivalloisena, tylsänä ja kurinalaisena. Myös väärät tiedot, joita median eri kanavat tarjosivat, vaikeuttivat elämäntapojen muuttamista.

Oulusta puuttui paikka, jossa korkeakoulutetut liikunnan ja ravitsemuksen ammattilaiset ohjaisivat asiakkaita juuri heille sopivien muutosten pariin niin, että asiakkaat saisivat tuloksia jotka kestäisivät. Emmalle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin perustaa tällainen paikka. Syntyi Oulun Hyvinvointistudio.

Yksi Oulun Hyvinvointistudion kasvava asiakasryhmä on äidit. Äidin hyvinvointi vaikuttaa ratkaisevalla tavalla koko perheen hyvinvointiin. Äitiysfysioterapia on yksi fysioterapian erikoisaloista, joita Oulun Hyvinvointistudio tarjoaa. Muita erikoispalveluita ovat esimerkiksi yksilölliset tukipohjalliset.

Me haluamme tukea sinua muutoksessa kohti terveellisempää elämää. Autamme sinua löytämään juuri ne keinot, jotka sopivat sinulle. Näin elämäntavat myös pysyvät tervellisinä. Anna meidän valmentaa sinua kohti parempaa oloa!

TUTUSTU MEIDÄN TIIMIIN

Hyvinvointinurkkaus-blogi

  • Mikä on vatsalihasten erkauma?

    Suorien vatsalihasten erkauma eli diastasis recti abdominis, tarkoittaa suorien vatsalihasten erkaantumaa toisistaan. Suorien vatsalihasten välissä oleva jännesauma, linea alba, on venynyt, jolloin se ei enää pidä vatsalihasten reunoja lähellä toisiaan. Linea alba saattaa venyä jopa 15 cm, kun normaalisti jännesauma on noin 2 cm levyinen. Kenelle vatsalihasten erkauma voi tulla? Raskaanaollessa vatsa venyy ja antaaRead more