Terhi Jokela
terhi_edited.jpg

Terveyhdys!

Täällä sinua on valmiina auttamaan alaraajoihin erikoistunut fysioterapeutti, jonka vastaanotolle hakeutuu kaikenikäisiä, -näköisiä ja -kokoisia ihmisiä. Olen perehtynyt ihmiskehossa erityisesti lantiosta alas varpaisiin saakka. Kiinnostus juuri jalkoihin juontaa omasta historiastani, kun lapsena pääsin käymään fysioterapiassa jalkapallossa nyrjähtäneiden nilkkojen vuoksi. Tuolloin fysioterapeutti antoi minulle myös idean tulevaisuuden ammatistani, jossa yhdistyvät kiinnostus ihmiskehoa, liikuntaa sekä ihmisten auttamista kohtaan.

Fysioterapeuttina pidän itseäni suunnannäyttäjänä ja opettajana. Kun asiakas tulee vastaanotolleni, opetan hänen kehonsa toiminnasta ja liikkeestä sekä etsimme yhdessä ne työkalut, jolla asiakas pääsee oikealle polulle ongelmien ratkaisemisessa. Mielestäni fysioterapiassa on tärkeää löytää syyt oireiden taustalla ja pyrkiä muokkaamaan liikettä kivuttomammaksi, helpommaksi ja keholle edullisemmaksi. Lisäksi otan aina fysioterapiassa huomioon ihmisen kokonaisvaltaisesti ja kiinnitän huomiota myös asiakkaan silloiseen elämäntilanteeseen.

Ammattitaitoisuus on minulle hyvin tärkeää, minkä vuoksi käyn säännöllisesti lisäkoulutuksissa. Minulla on suuri halu ja into kehittää itseäni ja antaa asiakkailleni parhaimman osaamiseni sekä läsnäoloni. Tämä ala onkin sellainen, että onneksi oppiminen ei lopu koskaan kesken.

Alaraajafysioterapian lisäksi teen faskiahierontaa sekä kävelyanalyysejä MoveSole -älypohjallisilla. Olen myös kouluttautunut FasciaMethod -ohjaajaksi ja pidän FaMe -pienryhmätunteja studiolla. Toimin myös fysioterapeuttimyyjänä oululaisessa jalkinemyymälässä ErgonoVitassa, jossa valmistan yksilöllisiä tukipohjallisia.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Seuraa minua somessa!

  • Facebook

Fysioterapeutti Terhi Jokela

  • Instagram

fysioterhijokela

faskia2_edited.jpg