Syksyn ensimmäisen jakson (20.8.-21.10. 9 kertaa) viikkokalenteri

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai
12.00 – 13.00
Äitiysjooga
12.00 – 13.00
Merja Turunen
ÄitiysjoogaRaskaana oleville suunnattu turvallinen joogatunti, jossa keskitytään hellimään upeaa naisenkehoa!
13.00 – 14.00
Äiti-vauva pilates
13.00 – 13.45
Emma Mälkiä
Äiti-vauva pilatesNauti pilateksesta vauvan kanssa. Ensisijaisesti äidin treeni, vauva voi köllötellä matolla tai osallistua harjoituksiin. Vauvan olisi hyvä vielä viihtyä ainakin osan tunnista lattialla.
14.00 – 15.00
15.00 – 16.00
16.00 – 17.00
Pilates jatko
16.45 – 17.45
Emma Mälkiä
Pilates jatkoPilateksen avulla vahvistat kehoasi ja lisäät liikkuvuutta. Tunti sopii aikaisemmin pilatesta harrastaneille.
Tilaustunti
16.15 – 17.15
Emma Mälkiä
TilaustuntiSali varattu! Haluatko sinäkin omalle yrityksellesi yksityistunnin? Ota yhteyttä!
Pullukan bootcamp
17.30 – 19.00
Emma Mälkiä
Pullukan bootcampPullukan bootcamp joka toinen keskiviikko. Rento painonpudotusryhmä kohti pysyvää painonhallintaa. Kysy lisää!
Terve selkä
16.30 – 17.30
Terhi Jokela
Terve selkäKurssilla opit hoitamaan selkääsi ja ennaltaehkäisemään selkäkipuja.
Konttorirotan pilates
17.45 – 18.45
Emma Mälkiä
Konttorirotan pilatesIstumatyöläiselle suunniteltu pilatestunti! Tunnilla keskitytään tavallista pilatestuntia enemmän niska- ja hartiaseutuun. Sopii sekä aloittelijoille että aikaisemmin pilatesta harrastaneille.
Sohvaperunan kuntostartti
16.00 – 17.00
Terhi Jokela
Sohvaperunan kuntostarttiHelppoa ja yksinkertaista liikuntaa, sopii liikuntaa aloitteleville.
Pilates Metsokangas
16.00 – 17.00
Emma Mälkiä
Pilates MetsokangasLähiliikuntaa Metsokankaalla! Metsokankaan päiväkodilla pidettävä perustason tunti, suositeltavaa on, että sinulla on hieman kokemusta pilateksesta.
17.00 – 18.00
Ouka-pilates
17.00 – 18.00
Maria Kauppi
Ouka-pilatesOulun kaupungin pilatestunti aloittelijoille. Kysy lisää hinnasta ja ilmoittautumisesta!
Äitien aikaa
17.00 – 18.30
Emma Mälkiä
Äitien aikaaPerjantai-illat ovat pyhitetty äideille. Tarjolla on äitien iltoja ja kurssi synnytyksestä palautumiseen. Katso lisää alapuolella olevista linkeistä tai kysy lisää!
Jooga
17.00 – 18.00
JoogaSunnuntain ihana rentouttava ja voimaannuttava jooga! Tunnin ohjaavat Pop Up Yoga Oulun ammattitaitoiset ohjaajat ja tunti sopii kaikille.
18.00 – 19.00
Ouka-pilates
18.00 – 19.00
Emma Mälkiä
Ouka-pilatesOulun kaupungin pilatestunti aikaisemmin pilatesta harrastanelle. Kysy lisää ilmoittautumisesta ja hinnasta.
Mammapilates
18.15 – 19.15
Emma Mälkiä
MammapilatesSynnyttäneille naisille tarkoitettu tunti, jonka aikana palautellaan kehoa synnytyksestä ja raskaudesta tehokkaasti muuta lempeästi.
19.00 – 20.00
Pilates alkeisjatko
19.00 – 20.00
Emma Mälkiä
Pilates alkeisjatkoVoimaa ja hallintaa pilateksesta! Tämä tunti sopii aloittelijoille tai hieman pilatesta harrastaneille.

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Lauantai

Sunnuntai

Tuntikuvaukset ja hinnat:

Äiti-vauva pilates: Ensisijaisesti äidin treeni, jossa vauvat saavat olla mukana. Vauva voi köllötellä matolla tai osallistua harjoituksiin. Imettäminen ja vaipanvaihto sallittu! Pilatestunnilla harjoitetaan keskivartalon- ja lantionpohjan lihaksia sekä parannetaan ryhtiä. Tunnille voi tulla jälkitarkastuksen jälkeen, vauvan olisi hyvä viihtyä vielä hetkittäin lattialla. Kurssin hinta 110 €.

Pilates: Keskivartalon syviä lihaksia, ryhtiä ja asennon hallintaa kehittävä tunti. Pilates rentouttaa, lisää voimaa ja kehonhallintaa. Pilates jatko soveltuu pilatesta vähintään vuoden harrastaneille, pilates alkeisjatko on tarkoitettu aloittelijoille sekä jo vähän pilatesta harrastaneille. Pilates alkeisjatko tunnille voi toki tulla, vaikka pilatesta olisi harrastanut pidempäänkin, tunnilla edetään hieman rauhallisemmin. Konttorirotan pilates on erityisesti istumatyöntekijöille tarkoitettu pilates! Tälle tunnille voi tulla sekä aloittelijat että kauemmin pilatesta harrastaneet. Ouka-pilates on Oulun kaupungin työntekijöiden oma pilatestunti. Ota yhteyttä Emmaan emma@oulunhyvinvointistudio.fi, jos haluat ilmoittautua tunnille! Mammapilates on synnyttäneille naisille tarkoitettu tunti, jonka aikana kuntoutetaan keskivartaloa synnytyksen jälkeen. Tunnille voi tulla aikaisintaan 2 kk päästä synnytyksestä, eikä haittaa, vaikka synnytyksestä olisi jo vuosia aikaa. Tämä tunti on äidin omaa aikaa! Pilates Metsokangas on lähiliikuntaa Metsokankaalla, kurssi pidetään Metsokankaan päiväkodilla. Tunti on perustason tunti, eli pilateksesta on hyvä olla hieman kokemusta. Pilateskurssien hinta 150 € (kysy Ouka-pilateksen hintaa!).

Äitiysjooga: Tämä tunti on tarkoitettu raskaanaoleville naisille. Äitiysjooga on turvallista joogaharjoittelua raskauden aikana, jolloin valmistellaan kehoa kohti tulevaa synnytystä. Joogassa keskitytään hellimään upeaa naisenkehoa! Kurssin hinta 130 €.

 Terve selkä: Tällä kurssilla opit pitämään huolta selästäsi tehokkailla liikkeillä, asiantuntijan ohjauksessa. Tunnille voi tulla, vaikka akuuttia selkäkipua ei juuri nyt olisikaan, sillä kurssin aikana opit, miten voit ennaltaehkäistä selkäkipuja. Kurssin hinta 150 €.

Sohvaperunan kuntostartti: Tämä kurssi sopii juuri sinulle, jos olet kuluttanut enemmän sohvan mutkaa kuin jumppamattoa. Matalan kynnyksen liikuntaa, minkäänlaista kokemusta liikunnasta ei vaadita! Kurssin hinta 150 €.

Jooga: Sunnuntaina ihana rentouttava, palauttava ja haastavakin joogatunti. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita, tunti sopii kaikille. Tunti järjestetään yhteistyössä Pop Up Yoga Oulu:n kanssa ja tunnin ohjaavat Pop Upin ammattitaitoiset joogaohjaajat. Kurssin hinta 150 €.

Kiinnostaako sinua äitien aika perjantaisin tai pullukan bootcamp keskiviikkoisin? Katso linkeistä lisätietoa!

Ilmoittaudu syksyn 1. jaksolle (9 kertaa) tässä!

Ilmoittaudun syksyn 2018 ensimmäiselle jaksolle