Syksyn toisen jakson (29.10.-16.12. 7 kertaa) viikkokalenteri

Tuntikuvaukset ja hinnat:

Pilates Keskivartalon syviä lihaksia, ryhtiä ja asennon hallintaa kehittävä tunti. Pilates rentouttaa, lisää voimaa ja kehonhallintaa. Pilates sopii erityisesti myös selkäongelmien kuntouttamiseen ja ennaltaehkäisyyn.
Pilates jatko soveltuu pilatesta vähintään vuoden harrastaneille. Tällä tunnilla haastat keskivartalon hallintaa, kehonhallintaa ja lisäät voimaa ja kestävyyttä.
Pilates alkeet  sopii aivan aloittelijoille. Tunnilla edetään rauhallisesti askel kerrallaan haastetta lisäten.
Ouka-pilates-tunnit ovat Oulun kaupungin työntekijöiden oma pilatestunteja. Ota yhteyttä Emmaan emma@oulunhyvinvointistudio.fi, jos haluat ilmoittautua tunnille! 
Mammapilates on synnyttäneille naisille tarkoitettu tunti, jonka aikana kuntoutetaan keskivartaloa synnytyksen jälkeen. Tunnille voi tulla aikaisintaan 2 kk päästä synnytyksestä, eikä haittaa, vaikka synnytyksestä olisi jo vuosia aikaa. Tämä tunti on äidin omaa aikaa! 
Pilates Metsokangas on lähiliikuntaa Metsokankaalla, kurssi pidetään Metsokankaan päiväkodilla. Tunti on perustason tunti, eli pilateksesta on hyvä olla hieman kokemusta.

Pilateskurssien hinnat 29.10.-16.12.:

Pilates jatko 118 €
Pilates 100 € (huom! Väliin jää 6.12.)
Mammpilates 118 €
Metsokangas 118 € 
Ouka pilates 95 € (ilmoittaudu Akkunassa!)

FasciaMethod:  Syksyn uutuus! FasciaMethod on kehonhuoltomenelmä, jossa yhdistyvät lihaskalvoja hoitava liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely. Näkökulma on kuntouttava ja sisältää harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyä ja edistää hyvinvointia. 

FasciaMethod-kurssin hinta 29.10.-16.12.:

100 € (huom. väliin jää 6.12. vain 6 krt.)
Ouka 95 €

Jooga: Sunnuntain joogatunti on rentouttava mutta myös kehittävä, lempeä hathajoogatunti. Sunnuntain tunnilla on vaihtuva ohjaaja, joten pääset kokeilemaan eri joogatyylejä. Tämä tunti sopii kaikille, olit sitten joogannut aikaisemmin tai olet aloittelija.

Joogakurssin hinta 29.10.-16.12.:

Sunnuntain jooga 118 €

Ilmoittaudu syksyn 2. jaksolle (7 kertaa) tässä! Ouka-tunneille ilmoittautuminen Oulun kaupungin Akkunassa.

Ilmoittaudun syksyn 2018 toiselle jaksolle