Syksyn toisen jakson (14.1.-1.3. 7 kertaa) viikkokalenteri

Tuntikuvaukset ja hinnat:

Pilates Keskivartalon syviä lihaksia, ryhtiä ja asennon hallintaa kehittävä tunti. Pilates rentouttaa, lisää voimaa ja kehonhallintaa. Pilates sopii erityisesti myös selkäongelmien kuntouttamiseen ja ennaltaehkäisyyn.

Pilates jatko soveltuu pilatesta vähintään vuoden harrastaneille. Tällä tunnilla haastat keskivartalon hallintaa, kehonhallintaa ja lisäät voimaa ja kestävyyttä.
Ouka-pilates-tunnit ovat Oulun kaupungin työntekijöiden oma pilatestunteja. Ota yhteyttä Emmaan emma@oulunhyvinvointistudio.fi, jos haluat ilmoittautua tunnille! 
Mammapilates on synnyttäneille naisille tarkoitettu tunti, jonka aikana kuntoutetaan keskivartaloa synnytyksen jälkeen. Tunnille voi tulla aikaisintaan 2 kk päästä synnytyksestä, eikä haittaa, vaikka synnytyksestä olisi jo vuosia aikaa. Tämä tunti on äidin omaa aikaa! 
Pilates Metsokangas on lähiliikuntaa Metsokankaalla, kurssi pidetään Metsokankaan päiväkodilla. Tunti on perustason tunti, eli pilateksesta on hyvä olla hieman kokemusta

FasciaMethod: Kehonhuoltomenetelmä, jossa yhdistyvät lihaskalvoja hoitava liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely. Näkökulma on kuntouttavat ja sisältää harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyä ja edistää hyvinvointia.

Jooga: Kaikille sopiva joogatunti! Tunnilla edetään rauhallisesti, ryhmän mukaan. Joogassa opit rentoutumaan, vahvistat jalkoja ja keskivartaloa sekä opit huoltamaan kehoasi lempeästi.

Yhden kurssin hinta on 118 € ja kurssi sisältää 7 kertaa. Maksuun voi käyttää liikutaetuja (Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak).

Ilmoittaudu kevään 1. jaksolle (7 kertaa) tässä! Ouka-tunneille ilmoittautuminen Oulun kaupungin Akkunassa.
Huom! Luethan ilmoittautumisehdot allaolevasta linkistä ennen ilmoittautumista!

Ilmoittaudun kevään 2019 ensimmäiselle jaksolle