Tervetuloa Oulun Hyvinvointistudioon!

Oulun Hyvinvointistudio on syntynyt vastaiskuna vaikeasti saavutettavalle kuntoutukselle ja fysioterapian heikolle laadulle.  Me Oulun Hyvinvointistudiolla olemme ratkaiseet nämä ongelmat näin:

  • käytämme uusinta tekniikkaa, mm. kuvantavaa ultraääntä ja lihasaktivaatiota mittaavaa EMG:tä

  • palvelemme jokaisen asiakkaan yksilöllisesti, emme anna valmiita "one-size-fits-all" -ohjeita

  • vastaanotolle voi tulla suoraan ilman lääkärin lähetettä

  • henkilökuntamme on korkeasti koulutettua ja kouluttaudumme jatkuvasti

  • olemme myös aktiivisesti mukana fysioterapian ja hyvinvointialan kehittämisessä

Me opetamme sinut tuntemaan kehosi!

Emma Mälkiä

Emma on Oulun Hyvinvointistudion perustaja, äitiysfysioterapeutti, liikunnanohjaaja ja pilatesopettaja.

"Hyvinvoiva keho on edellytys hyvin voivalle mielelle. Tavoitteenani on auttaa juuri sinua löytämään ne keinot, jolla pidät kehosi tyytyväisenä. Kyse on aina kokonaisuudesta ja tämän vuoksi olenkin hankkinut osaamista niin liikunnan, fysioterapian, ravinnon kuin palautumisenkin saralta. Olen parantumaton himoliikkuja ja monen eri urheilulajin osaaja. Fysioterapian alalla erikoisalani on äitiysfysioterapia ja lantionpohjan fysioterapia. Tervetuloa vastaanotolle!"

Terhi Jokela

Terhi on Oulun Hyvinvointistudion alaraajaspesialisti ja FasciaMethod-ohjaaja.

”Haluan auttaa sinua palauttamaan luonnollisen liikkeen kehoosi sekä tukea sinua, että kehosi pysyy toimintakykyisenä, liikkuvana ja vahvana. Fysioterapeuttina olen kuunteleva, kannustava ja myös lempeästi vaativa. En keskity pelkästään hoitamaan oireita vaan tavoitteenani on aina selvittää syy oireiden takana. Otan asiakkaani aina kokonaisvaltaisesti huomioon keskittyen fyysisen puolen lisäksi myös henkiseen jaksamiseen. Olen alaraajojen ja selän ongelmiin erikoistunut fysioterapeutti. Tervetuloa vastaanotolleni!”

Marjaana Koivuranta

Marjaana on erikoistunut skolioosin hoitoon ja  leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen.

"Olen perehtynyt skolioosin hoitoon fysioterapian keinoin. Skolioosin kanssa jäädään usein yksin. Fysioterapeuttina haluan auttaa, ohjata ja kannustaa harjoitteluun, jonka avulla oireisiin voidaan vaikuttaa.

Lisäksi olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivoihin ja niihin liittyvien leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen. Olkapään, selän, polven, lonkan ja nilkan alueen vammat ja leikkaukset ovat minulle erittäin tuttuja ja lisäksi erikoisosaamistani on rintasyöpäleikausten jälkeinen kuntoutus"

Jenni Sakko

Jenni on erikoistunut niska- ja hartiaseudun kuntoutukseen sekä sydänsairauksien kuntoutukseen.

"Tahdon auttaa sinua löytämään ilon turvalliseen ja kivuttomaan liikkumiseen. Autan sinua pääsemään kohti tavoitteitasi, oli tavoitteenasi esimerkiksi peruskunnon kohottaminen, tuki- ja liikuntaelimistön vahvistaminen, kuntosali harrastuksen aloittaminen tai arjessa jaksaminen. Fysioterapeuttina ja valmentajana huomioin sinun yksilölliset tarpeesi ja tavoitteesi. Panostan sinun kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Vuosien aikana olen kokeillut useita eri urheilulajeja, joista vahvaa osaamista löytyy kuntosalin puolelta sekä kiipeilystä. Minulle voit varata ajan fysioterapiaan, hierontaan tai valmennukseen. Tervetuloa vastaanotolleni!"

Matias Pahkala

Matiksen heiniä on urheilijoiden kuntouttaminen ja tsemppaus.

"Perinteisen fysioterapian lisäksi olen erikoistunut urheilufysioterapiaan ja leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen. Urheilufysioterapia kattaa kaiken yksilöllisten heikkouksien löytämisestä ja niihin kohdistetusta harjoittelusta fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen ja loukkaantumisista palautumiseen. Urheilufysioterapiaa toteutetaan lajin vaatimukset mielessä  pitäen. Leikkausten jälkeisessä fysioterapiassa tavoitteena on saavuttaa paras mahdollinen toimintakyky, oli sitten kyse arjen sujumisesta tai urheilulajiin palaamisesta.
Minulta saat myös juuri sinulle räätälöidyt harjoitusohjelmat ja treeniohjelmoinnit. "

Yhteystiedot
Käynti- ja laskutusosoite

Oulun Hyvinvointistudio

Ratakatu 9, Raksila

90130 Oulu

info@oulunhyvinvointistudio.fi

Jos tarvitset esteetöntä sisäänkäyntiä, soita meille niin ohjaamme sinut sisään takaovesta. Pysäköintipaikkoja löytyy aivan läheltä, Raksilan marketeilta, linja-autoasemalta ja kadunvarsilta.

+358442435169

Olemme paikalla

Ma-to 10-18

pe 9-16

la ja su sopimuksen mukaan

Huomiothan kuitenkin, että saatamme olla myös kotikäynnillä, uimahallissa tai kuntosalilla asiakkaan kanssa. Soittamalla voit varmistaa, että olemme paikalla!

 

Kysy meiltä
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© Oulun Hyvinvointistudio 2018